Template A
Wankel
Wankel
Aixro
Kornyezet
Termekek
XR30
XR50
esemenynaptar
Galeria

kapcsolat
MKartRacing
Partnereink

Valami újat keresel? Egy motort ami egyszerűen jobb, mint egy két ütemű? Egy motort ami több örömet okoz, hosszabb ideig működik és könnyedén illeszkedik a gokartodra? Az Aixro XR30 egy új lehetőség a gokartozásban. A 21kW / 29Le-s teljesítményével azonos szinten van a mostani 125ccm-es TaG két ütemű motorokkal és ez mégis sokkal több!

Az Aixro XR30 már alacsony fordulatszámról biztosít nagy nyomatékot, ami végig kezelhető is marad. Különösképpen kis tapadású körülmények mellett veszed majd észre, hogy mennyire könnyen és gyorsan vezethető. De a középső és magas fordulatszám tartományban is megtartja a lendületét és kibontakozik a teljesítménye, ami sokkal egyenletesebb, mint egy dugattyús motoré, főleg a mostani TaG motoroké.
Az Aixro XR30 az Aixro XR50 alapjaira épül, amely motor már bizonyította képességeit a verseny motorok között. Ez idáig legyőzhetetlen a karbantartási intervallum terén. Ezért az Aixro XR50 főleg azoknak tökéletes választás, akik egy gokartozás alkalmával, csakis a vezetésre szeretnének koncentrálni. Különösen alkalmas endurance versenyzésre.

Az Aixro XR30 bármilyen szabványos gokart vázra felszerelhető, szóval a fejlesztés egy két ütemű motorról teljesen egyszerű. A későbbiekben, ha igény van rá, könnyedén tovább fejleszthető az Aixro XR50 motorra néhány alkatrész egyszerű cseréjével ( karburátor, szűkítő, gyújtás elektronika – és természetesen első fékek), szóval azok akik egyszer szeretnének még ennél is gyorsabban menni, elkezdhetik az Aixro XR30-cal és később tovább fejlesztik Aixro XR50-né.
Az Aixro XR30 biztosít számodra egy tökéletes motort amivel élvezheted a gokartozást – a kevesebb néha több!

Technicai adatok:

típus:                         4 ütemű egy rotoros wankel motor
teljesítmény:          21kW / 29Le@8250 rpm
súly:                           17kg
nyomaték:               30Nm@4000 rpm
kamra térfogat:     294ccm
max. fordulat:        10000rpm
gyújtás:                     PVL Fire 650
kuplung:                   két tárcsás száraz centrifugális
meghajtás:              428-as lánc

Gyári felszereltség:
Dupla vákuum vezérlésű szívósor
Dell’Orto karburátor légszűrővel
Kuplung 11 fogszámú lánckerékkel és kuplung védővel
3 tagú kipufogó leömlővel és rugókkal
Szabvány motortartók (Ø32mm x 92mm)
Gyújtás indítási segítséggel

Aixro Maxx Race Team telefon: 06 30 443 09 11